Márkaszerviz Ajánlatok

Járműveink kiváló teljesítményt és minőséget képviselnek. Annak érdekében, hogy ez így is maradjon, azt javasoljuk minden vezetőnek, hogy rendszeresen ellenőriztesse, ezáltal tartsa kifogástalan műszaki állapotban Opeljét eredeti Opel alkatrészek és Opel technológiák segítségével. Tekintse meg ajánlatainkat és tájékozódjon az Opel Márkaszervizek által nyújtott szolgáltatásokról. Autójára szabott ajánlatokért kérjük, lépjen kapcsolatba választott Opel Márkaszervizével!

speciális szervizajánlatok koronavírus idején

A vírus terjedésének remélt megelőzése érdekében, továbbá ügyfeleink és munkatársaink egészségét szem előtt tartva az Opel Márkaszervizek különböző intézkedéseket vezettek be. Ön és autója egészsége fontos számunkra. Ez az a megkülönböztetett figyelem, amit Ön és minden Opel megérdemel!

myOpel applikáció

Rengeteg hasznos információ és szolgáltatás egy helyen, személyre szabva. Fedezze fel a megújult myOpel applikációban rejlő lehetőségeket: töltse le az alkalmazást, és lépjen be myOpel azonosítójával és jelszavával!

mydigitalservice

Nyomon követhető szervizelés. Az új myDigitalService szolgáltatással betekintést nyújtunk műhelyeinkbe és mindenről tájékoztatjuk, ami a járművével történik az Ön távollétében.

Műszaki vizsga

Minden bizonnyal észrevette, hogy hamarosan esedékessé válik Opelje műszaki vizsgája. Keresse fel kedvenc Opel Márkaszervizét, és spórolja meg a felesleges köröket!

Eredeti opel alkatrészek

Az eredeti Opel alkatrész mindig jó választás! Az Opel mérnökök Opel technológiával fejlesztett alkatrészei gondoskodnak arról, hogy Opelje minél előbb olyan legyen, amilyennek megtervezték.

eredeti opel Felújított alkatrészek

Az, hogy egyes alkatrészek idővel elkopnak vagy elhasználódnak, még nem jelenti azt, hogy teljesen értéktelenek. A használt, de eredeti Opel alkatrészek egy részét teljeskörűen felújítják. Tudjon meg többet az eredeti Opel felújított alkatrészekről!

Jármű állapotfelmérés

Az akár 10.000 alkatrészből álló autók rendkívül összetettek. Az Ön biztonságát szem előtt tartva tapasztalt szakembereink az egész jármű biztonságosságára és megbízhatóságára vonatkozóan számos szempontból ellenőrzik járművét minden szervizlátogatás alkalmával.

OPEL MINŐSÍTETT KAROSSZÉRIA-MŰHELY

Balesetben megsérült az Opelje? Nem kell aggódnia, keresse az Opel Márkaszervizeket! Az Opel Minősített karosszéria-műhely szakemberei eredeti állapotba hozzák Opeljét.

Eredeti opel tartozékok

Legyen szó kiegészítő tárolóról vagy prémium stíluselemről, az eredeti Opel tartozékok között biztosan megtalálja igényeinek és ízlésének tökéletesen megfelelő darabot. Tegye kényelmesebbé Opeljét az eredeti Opel tartozékok praktikus megoldásaival!

gumiabroncs csere

Készüljön fel Ön is időben a gumiabroncs-cserére! Opel Márkaszervizeink szakértői segítenek megtalálni az Opeljére szabott gumiabroncsokat, melyek vezetési stílusának is megfelelnek. Ne kockáztasson! Amint az időjárás megkívánja, rögtön cseréltesse a gumiabroncsokat!

opel navigációs térképek

Opelje naprakész navigációs rendszerének használatával tervezze meg az utazásait, takarítson meg időt és üzemanyagot azzal, hogy már elsőre a kívánt célállomásra érkezik. Tartson lépést a változásokkal, és ne fusson felesleges köröket: frissítse Opelje navigációs rendszerét!

KÉZIKÖNYVEK ÉS MŰSZAKI INFORMÁCIÓk

Hasznos információk az Opel járművekről, beleértve a kézikönyvek, olajjal kapcsolatos útmutatásokat és a szervizintervallumokkal kapcsolatos részleteket.

opel FlexCare

Kényelmes szolgáltatási program és testre szabott védelem új Opeljének. A FlexCare különálló csomagokat kínál Opel járművekhez, amelyek magukba foglalják az Assistance, kiterjesztett garancia, illetve egyéb szerviz szolgáltatásokat. Fedezze fel most, és ne aggódjon a jövőben felmerülő váratlan költségek miatt!