Márkaszerviz Ajánlatok

Járműveink kiváló teljesítményt és minőséget képviselnek. Annak érdekében, hogy ez így is maradjon, azt javasoljuk minden vezetőnek, hogy rendszeresen ellenőriztesse, ezáltal tartsa kifogástalan műszaki állapotban Opeljét eredeti Opel alkatrészek és Opel technológiák segítségével. Tekintse meg ajánlatainkat és tájékozódjon az Opel Márkaszervizek által nyújtott szolgáltatásokról. Autójára szabott ajánlatokért kérjük, lépjen kapcsolatba választott Opel Márkaszervizével!

Szerviz 4+ PROGRAM

Egy 4 évnél idősebb Opel is megérdemli ugyanazt az odafigyelést és magas műszaki színvonalú szerviztevékenységet, mint fiatalabb társai!
 

OPEL olaj választék

Autója számára az üzemanyagnál csak egy fontosabb adalék létezik: az olaj. Kenőanyag nélkül, illetve nem megfelelő motorolaj használata esetén nem csupán a járműben okozhat kárt, hanem ennek eredményeként a benne utazók sem feltétlenül vannak biztonságban.

Teljeskörű használtautó átvizsgálás

Pontos képet szeretne autójának állapotáról,  javítási vagy autó-beszámítási ajánlatot kérne? Opel használtautó vásárlás előtt biztosra akar menni? Bízza a használt autó átvizsgálást az Opel szakembereire!

myOpel applikáció

Rengeteg hasznos információ és szolgáltatás egy helyen, személyre szabva. Fedezze fel a megújult myOpel applikációban rejlő lehetőségeket: töltse le az alkalmazást, és lépjen be myOpel azonosítójával és jelszavával!

Műszaki vizsga

Minden bizonnyal észrevette, hogy hamarosan esedékessé válik Opelje műszaki vizsgája. Keresse fel kedvenc Opel Márkaszervizét, és spórolja meg a felesleges köröket!

opel FlexCare

Kényelmes szolgáltatási program és testre szabott védelem új Opeljének. A FlexCare különálló csomagokat kínál Opel járművekhez, amelyek magukba foglalják az Assistance, kiterjesztett garancia, illetve egyéb szerviz szolgáltatásokat. Fedezze fel most, és ne aggódjon a jövőben felmerülő váratlan költségek miatt!

OPEL MINŐSÍTETT KAROSSZÉRIA-MŰHELY

Balesetben megsérült az Opelje? Nem kell aggódnia, keresse az Opel Márkaszervizeket! Az Opel Minősített karosszéria-műhely szakemberei eredeti állapotba hozzák Opeljét.

Eredeti opel alkatrészek

Az eredeti Opel alkatrész mindig jó választás! Az Opel mérnökök Opel technológiával fejlesztett alkatrészei gondoskodnak arról, hogy Opelje minél előbb olyan legyen, amilyennek megtervezték.

OPEL ALKATRÉSZEK A KÖRFORGÁSOS GAZDASÁGBÓL

Az, hogy egyes alkatrészek idővel elkopnak vagy elhasználódnak, még nem jelenti azt, hogy teljesen értéktelenek. A használt, de eredeti Opel alkatrészek egy részét teljeskörűen felújítják. Tudjon meg többet a körforgásos gazdaságból származó Opel alkatrészekről!

Jármű állapotfelmérés

Az akár 10.000 alkatrészből álló autók rendkívül összetettek. Az Ön biztonságát szem előtt tartva tapasztalt szakembereink az egész jármű biztonságosságára és megbízhatóságára vonatkozóan számos szempontból ellenőrzik járművét minden szervizlátogatás alkalmával.

Eredeti opel tartozékok

Legyen szó kiegészítő tárolóról vagy prémium stíluselemről, az eredeti Opel tartozékok között biztosan megtalálja igényeinek és ízlésének tökéletesen megfelelő darabot. Tegye kényelmesebbé Opeljét az eredeti Opel tartozékok praktikus megoldásaival!

opel navigációs térképek

Opelje naprakész navigációs rendszerének használatával tervezze meg az utazásait, takarítson meg időt és üzemanyagot azzal, hogy már elsőre a kívánt célállomásra érkezik. Tartson lépést a változásokkal, és ne fusson felesleges köröket: frissítse Opelje navigációs rendszerét!

KÉZIKÖNYVEK ÉS MŰSZAKI INFORMÁCIÓk

Hasznos információk az Opel járművekről, beleértve a kézikönyvek, olajjal kapcsolatos útmutatásokat és a szervizintervallumokkal kapcsolatos részleteket.