speciális szervizajánlatok koronavírus idején

Sokan otthonunkban maradtunk, de tudjuk, hogy számos esetben továbbra is szükség lehet járművűnkre, a mobilitás ebben az időszakban különösen fontos lehet. A vírus terjedésének remélt megelőzése érdekében, továbbá ügyfeleink  és munkatársaink egészségét szem előtt tartva az Opel Márkaszervizek az érintett felületeinek takarításán túl különböző elkülönítő, távolságtartó és higiéniai (így többek között fertőtlenítő) intézkedéseket* vezettek be, mind a gépkocsi átadás-átvételének mind javításának folyamataiban.

A jelenlegi járványügyi helyzetben igen kényelmes megoldást kínál az Opel myDigitalService szolgáltatása, melynek segítségével nem szükséges megvárnia a javítást a szervizben. Márkaszervizeink távollétében is több, mint 30 alapvető tételt ellenőriznek járművén és folyamatos tájékoztatást adnak, és akár videót is küldenek a szükséges tennivalókról, melyeket elektronikusan jóvá is hagyhat.

*A felsorolt intézkedések tájékoztató jellegűek, és érvényesek a résztvevő Opel Márkaszervizekben. Az egyes szolgáltatások részleteiről, illetve az elkülönítő, távolságtartó és higiéniai (így többek között fertőtlenítő) intézkedésekről kérjük, tájékozódjon Opel Márkaszervizénél!