kezelési kézikönyvek és műszaki információ


A Kezelési kézikönyvekben minden olyan információ megtalálható, amely Opeljének biztonságos és hatékony üzemeltetéséhez szükséges. Ahol szervizlátogatásra történik utalás, ott a szervizeltetéshez javasoljuk, hogy forduljon választott Opel Márkaszervizéhez. A kézikönyvet érdemes mindig a gépkocsiban tartani, hogy szükség esetén kéznél legyen. Ráadásul myOpel felhasználóként elegendő Opeljét alvázszáma megadásával hozzáadni a virtuális garázshoz és a megfelelő kézikönyv egyszerűen hozzáférhetővé válik.

Az Infotainment rendszer a gépkocsiban a szórakoztatás és a tájékoztatás legkorszerűbb eszköze. Könnyű működtetését jól átgondolt megjelenésű vezérlőelemek, érintőképernyő és egyértelmű kijelző biztosítják. Segítségével egyes okostelefon alkalmazásokat is működtethet. Opcionálisan az Infotainment rendszer kezelhető az érintőképernyő és a kezelőpanel gombjaival, a kormánykeréken található kezelőszervekkel vagy - ha a mobiltelefon lehetővé teszi - hangfelismerésen keresztül.

Az egyes modellekhez elérhető Kezelési kézikönyvek és az Infotainment használati útmutatók, illetve kerékcsavarok vagy anyák rögzítésére vonatkozó segédlet is letölthetőek a lentebbi linkre való kattintás után.


Megjegyzés: Az egyes kézikönyvek a különböző modellekhez és az Infotainment rendszerekben elérhető minden lehetőséget és jellemzőt leír. Bizonyos leírások, beleértve a kijelzők és menüfunkciók leírásait lehet, hogy nem vonatkoznak az Ön járművére modellváltozat, országra jellemző specifikáció, speciális berendezések vagy tartozékok miatt.