OPEL NYÁRI ÁTVIZSGÁLÁSOK

Az autó legfontosabb alkatrészeinek és rendszereinek ellenőrzése elengedhetetlen a biztonsághoz és kényelemhez. Válassz valamelyik csomagunk közül, és bízd az autód nyár előtti átvizsgálását az Opel szakembereire!
 
NYÁRI 15 PONTOS ALAP ÁTVIZSGÁLÁS 9990 FT*-ÉRT
A megbontás nélküli átvizsgált pontok:
Kuplung és váltó működése; fékhang; karosszéria sérülések, korrózió és karcok; lámpák és izzók; ablakok és szélvédők; kormánymű; kézifék; motor hang és füst ellenőrzése; motorolaj; hűtőfolyadék hőmérséklet; segédberendezéseket hajtó szíjak állapota; tömlők, csövek, kábelek; ablaktörlő és mosó; akkumulátor töltöttség; szervízmúlt és visszahívási akciók ellenőrzése.
 
NYÁRI 25 PONTOS TELJES ÁTVIZSGÁLÁS 14990 FT*-ÉRT
A megbontás nélküli további átvizsgált pontok, az Alap csomagon felül:
Klíma működés, pollenszűrő és legutóbbi tisztítás ellenőrzése; gumik állapota és nyomása (pótkerék is), alváz sérülések és alváz korrózió; kipufogó rendszer és katalizátor; olajteknő és váltó tömítettsége; lengéscsillapítók és felfüggesztés ellenőrzése és műszeres mérése; gumiharangok ellenőrzése (féltengely, lengéscsillapítók); folyadék szivárgás (olaj / víz / üzemanyag); főfékhenger / szervó / fékfolyadék állapota (régebbi csere esetén forráspont ellenőrzés); fékbetétek, féktárcsak és dobok megbontás nélküli szemrevételezése és fékerő műszeres mérése.


*Az ajánlat 2022.06.01-től 2022.07.31-ig vagy visszavonásig érvényes a résztvevő Opel Márkaszervizekben, bármilyen belső égésű motorral szerelt Opel gépjárműre. Az ajánlat nem érvényes plug-in hibrid és elektromos járművekre.