OPEL TÉLI GUMIABRONCS CSERE

Amint az időjárás megkívánja, rögtön cserélje a gumiabroncsokat a téli évszaknak megfelelően! A gumiabroncsok számára a tél 7 °C alatt kezdődik. Ekkor a nyári gumik jelentősen veszítenek tapadási képességükből, a mintázat sem képes kifejteni hatását, ezáltal sokkal könnyebben megcsúszhatunk nem csupán előzéskor vagy kanyarokban, de fékezések során is.

A télre való felkészülés nem merül ki a gumiabroncsok cseréjében, hanem érdemes az ablakmosó-folyadékot cserélni, az akkumulátor, a fényszórók, fékek és az ablaktörlő lapátok állapotát is ellenőrizni.

Amennyiben igénybe veszi Opel Márkaszervizeink abroncshotel szolgáltatását, a szakszerű tárolás mellett a szakembereink ellenőrzik a kerekek/gumiabroncsok állapotát, feljegyzik az abroncs profilmélységét és időben szólnak, ha gumiszettet kell cserélni.

Ha új téligumi vagy négyévszakos gumiszettet vásárolna, kérjen ajánlatot Opel Márkaszervizeinktől, legyen szó Prémium, Közép- vagy Budget kategóriájú abroncsokról!

A szolgáltatások elérhetőségéről, árairól és feltételeiről érdeklődjön a programban résztvevő Opel Márkaszervizekben. A téli program visszavonásig érvényes