Szerviz 4+ PROGRAM - Tökéletes gondoskodás a 4 ÉVNÉL IDŐSEBB Opel autók számára

Egy négy évnél idősebb Opel is megérdemli ugyanazt az odafigyelést és magas műszaki színvonalú szerviztevékenységet, mint fiatalabb társai!

A Szerviz 4+ programunk keretében márkaszervizeinkben Opel technológiával, Eredeti Opel Alkatrészekkel tarthatja karban autóját, munkatársaink megbízható szakértelme mellett!

Minden, a karbantartáshoz szükséges Eredeti Opel Alkatrészre 20% alkatrészkedvezményt és minden karbantartási műveletre 10% munkadíjkedvezményt biztosítunk.*
Keresse a programban résztvevő Opel Márkaszervizeinkben is a Szerviz 4+ logóval ellátott ajánlatainkat!

A programban az első forgalombahelyezéstől számított 4 évnél idősebb Opel márkájú autók vehetnek részt, függetlenül attól, hogy az első forgalombahelyezés Magyarországon vagy külföldön történt. A program csak a fogyasztónak minősülő ügyfelek tulajdonában lévő autókra érvényes. Céges autó rendszeres karbantartásához kérjen ajánlatot Opel márkaszervizétől!

Nagyobb javításokhoz válassza a Körforgásos Gazdaságból Származó Alkatrészeinket: a gyári technológiával felújított alkatrészek kíváló ár-érték arányt képviselnek, mivel akár 50%-al kedvezőbb az áruk az Eredeti Opel Alkatrészekhez képest. Nem csak meghosszabbítja autójának élettartalmát és pénzt takarít meg, de az újrahasznosítás révén hozzájárul a természeti erőforrások megóvásához is.

*Az ajánlat visszavonásig érvényes, a résztvevő Opel Márkaszervizekben. Az ajánlat részleteiért és további információkért keresse fel Opel Márkaszervizét.