Szerviz 4+ PROGRAM - Tökéletes gondoskodás a 4 ÉVNÉL IDŐSEBB Opel autók számára

Egy 4 évnél idősebb Opel is megérdemli ugyanazt az odafigyelést és magas műszaki színvonalú szerviztevékenységet, mint fiatalabb társai!

A Szerviz 4+ programunk keretében Márkaszervizeinkben Opel technológiával, Eredeti Opel Alkatrészekkel tarthatja karban autóját, munkatársaink megbízható szakértelme mellett!

Minden, a karbantartáshoz szükséges Eredeti Opel Alkatrészre 20% alkatrészkedvezményt és minden karbantartási műveletre 10% munkadíjkedvezményt biztosítunk.*

Ismerje meg a kedvezményeket már tartalmazó Szerviz 4+ csomagjainkat is, például az alábbi Olajcsere + Olajszűrő csere + Munkadíj ajánlatunkat:

     - Astra J Szerviz 4+ olajcsere Opel olajjal 1.6 VVT 115 LE motorra: 34 600 Ft*
     - Astra K Szerviz 4+ olajcsere Opel olajjal 1.4 100 LE és 1.4 Turbó 125 LE motorokra: 37 100 Ft*
     - Corsa E Szerviz 4+ olajcsere Opel olajjal 1.4 90 LE és 1.4 Turbó 100 LE motorokra: 32 200 Ft*
     - Mokka Szerviz 4+ olajcsere Opel olajjal 1.6 VVT 115 LE motorra: 32 400 Ft*

A programban az első forgalombahelyezéstől számított 4 évnél idősebb Opel márkájú autók vehetnek részt, függetlenül attól, hogy az első forgalombahelyezés Magyarországon vagy külföldön történt. A program csak a fogyasztónak minősülő ügyfelek tulajdonában lévő autókra érvényes. Céges autó rendszeres karbantartásához kérjen ajánlatot Opel Márkaszervizétől!

Nagyobb javításokhoz válassza a Körforgásos Gazdaságból Származó Alkatrészeinket: a gyári technológiával felújított alkatrészek kiváló ár-érték arányt képviselnek, mivel akár 50%-kal kedvezőbb az áruk az Eredeti Opel Alkatrészekhez képest. Nem csak meghosszabbítja autójának élettartalmát és pénzt takarít meg, de az újrahasznosítás révén hozzájárul a természeti erőforrások megóvásához is.

Keresse a programban résztvevő Opel Márkaszervizeinkben is a Szerviz 4+ logóval ellátott ajánlatainkat!

* A feltüntetett árak bruttó árak, és tájékoztató jellegűek, a jármű évjáratától, motortípusától és felszerelésétől függően eltérőek lehetnek, ezért kérjük, forduljon Opel Márkaszervizéhez konkrét árajánlatért és részletes információkért. Az olajcsere ajánlatok 2023.01.09.-től visszavonásig, a 20%-os alkatrész és 10% munkadíj ajánlatok pedig visszavonásig érvényesek, a programban résztvevő Opel Márkaszervizekben.