jármű állapotfelmérés - Ismerje meg Opelje állapotát!


Az akár 10.000 alkatrészből álló autók rendkívül összetettek. Az Ön biztonságát szem előtt tartva, tapasztalt szakembereink az egész jármű biztonságosságára és megbízhatóságára vonatkozóan számos szempontból ellenőrzik* járművét minden** szervizlátogatás alkalmával. Így Ön mindig biztos lehet benne, hogy Opelje csúcsformában van, függetlenül attól, milyen messze kíván menni vele.
 

Élvezze a myOpel átvizsgálás alábbi előnyeit:

-Az autó lényeges pontjainak átvizsgálása
-Minden szervizeléskor elvégezzük
-Biztonsági szempontból kritikus hibák korai észlelése
-Elektronikus jelentés létrehozása
-Szervizelési szaktanácsadás, szakértői konzultáció a talált eredményekről
-Talált hibák javítása az Ön kérésére
 

Egy egyszerű, közlekedési lámpához hasonló rendszer pontosan megmutatja Önnek, mennyire biztonságosak és milyen állapotban vannak járműve egyes részei, és felsorolja a kicserélésre vagy javításra javasolt tételeket.
 

Piros tételek
Ez a terület sürgős figyelmet igényel. Lehet, hogy a jármű vezetése ebben az állapotban jogszabályellenes vagy nem biztonságos. Minden pirossal jelölt tétel sürgős javítást igényel.
 

Sárga tételek
A sárga szín azt jelzi, hogy valami nincs rendben. A tanácsadók konzultálnak Önnel arról, hogy mennyire sürgős a hiba kijavítása. Foglalkozzon vele, mielőtt rosszabbodna a helyzet, és ezzel sok időt és pénzt is megtakaríthat magának.
 

Zöld tételek
Jó hír. Nem kell aggódnia a zöld tételek miatt, legalábbis a következő szervizig.
 

Pontos információja lesz autója állapotáról ugyanis az állapotfelmérésről készült jelentés elérhető a myOpel fiókban. Szervizlátogatása alkalmával kérje kollégánktól, hogy csatolja azt a myOpel fiókjához. Ekkor pdf formátumban kézhez kaphatja a talált eredmények áttekintését, a sárga és piros tételek pedig szerviz-emlékeztetőként jelennek meg, felkínálva Önnek a lehetőséget, hogy kényelmesen, online foglaljon időpontot a javításra az Ön által választott márkaszervizben. A márkaszerviz tapasztalt munkatársai részletesen elmagyarázzák Önnek a jelentést, és segítenek eldönteni, milyen intézkedésekre van szükség.  
 

 
 
*Az elvégzett Gépjármű Vizsgálat eredményei kizárólag a gépjármű vizuális, felszíni átvizsgálásán alapulnak. Felhívjuk a figyelmét, hogy a vizuális, felszíni vizsgálat alapján ki nem deríthető rejtett hibák csak egy teljes körű gépjármű felülvizsgálat alapján tárhatóak fel (ha és amennyiben ez technikailag lehetséges). Az Opel Márkaszervizben elvégzett Gépjármű Vizsgálat az autó adott napi állapotát tükrözik, a márkaszerviz nem vállal felelősséget az autóban későbbiekben esetlegesen bekövetkező károkért, a rejtett hibákból eredő meghibásodásokért.

**A programban részt vevő Opel Márkaszervizekben az Opel jármű állapotfelmérése átfogó képet ad Önnek Opelje állapotáról. Így Ön biztos lehet benne, hogy járműve csúcsformában van, függetlenül attól, merre kíván menni vele. Tapasztalt technikusaink 12 perc alatt elvégzik a vizuális ellenőrzést, és elektronikus jelentést készítenek a talált megállapításokról. Ön kézhez kap egy versenyképes árkalkulációt a szükséges elvégzendő munkákról, és Ön dönti el, mit és mikor csináltat meg.